Buffémeny vecka 6
- Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
- Stekt strömming med potatismos
- Fläskytterfilé med potatisgratäng
- Kycklingklubbor
- Pasta med ost/skinksås
(Tisdag serveras Fläsk med raggmunk istället för pasta med ost/skinksås)
Buffémeny vecka 7
- Het kycklinggryta med ris
- Lasagne
- Torsk med äggsås och potatis
- Stekt falukorv med morotsstuvning
- Köttbullar med gräddsås
(Tisdag serveras kroppkakor istället för lasagne)
Buffémeny vecka 8
- Fläsklägg med rotmos
- Kycklingpasta med ost, bacon och champinjoner
- Kryddig korvgryta och stekt potatis
- Panerad fylld spätta med spenatstuvning
- Pannkaka med sylt och grädde
- Pulled pork
(Tisdag serveras fläsk med bruna bönor istället för fläsklägg med rotmos)