Buffémeny vecka 6

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
  • Stekt strömming med potatismos
  • Fläskytterfilé med potatisgratäng
  • Kycklingklubbor
  • Pasta med ost/skinksås

(Tisdag serveras Fläsk med raggmunk istället för pasta med ost/skinksås)

Buffémeny vecka 7

  • Het kycklinggryta med ris
  • Lasagne
  • Torsk med äggsås och potatis
  • Stekt falukorv med morotsstuvning
  • Köttbullar med gräddsås

(Tisdag serveras kroppkakor istället för lasagne)

Buffémeny vecka 8

  • Fläsklägg med rotmos
  • Kycklingpasta med ost, bacon och champinjoner
  • Kryddig korvgryta och stekt potatis
  • Panerad fylld spätta med spenatstuvning
  • Pannkaka med sylt och grädde
  • Pulled pork

(Tisdag serveras fläsk med bruna bönor istället för fläsklägg med rotmos)